Menu

Get Socialize

Eisinga ontkent contact met Armenteros

image
Description

Volgens APA Sport zal Samuel Armenteros op korte termijn gepresenteerd worden bij sc Heerenveen. De Zweedse aanvaller, die zijn buitenlandse carrière in Friesland begon, is na een aantal jaar Azerbeidzjan transfervrij. Hoewel Armenteros in zijn eerste periode in Friesland nooit het debuut in het Abe Lenstra stadion wist te maken lijkt het er op dat hij 7 jaar na zijn vertrek bij sc Heerenveen toch binnenkort mag debuteren in het pompeblêdenshirt.

Armenteros kende na zijn periode in Heerenveen successen bij Heracles Almelo, wat hem een transfer naar Anderlecht opleverde. Na zijn vertrek uit Almelo wist hij weinig potten te breken gedurende omzwervingen bij onder meer Feyenoord en Qarabag. De verwachting is dat hij aanstaande vrijdag gepresenteerd wordt als de eerste zomeraanwinst van sc Heerenveen.

Update 15-06-16 8:49

Luus Eisinga noemt de interesse van sc Heerenveen in Armenteros onzin. Hoewel media in Kazachstan al een aantal weken over de interesse van de Friezen praten is er volgens Eisinga geen contact geweest tussen de club en Armenteros.

Voetbalpraat