Menu

Get Socialize

OFFICIEEL: Kobayashi tekent voor drie jaar

Yuki Kobayashi
Description

De Japanner Yuki Kobayashi (24) zal op korte termijn een contract ondertekenen bij sc Heerenveen, aldus zijn huidige club Júbilo Iwata op de clubsite. Kobayashi blijft het weekend nog in Japan en zal vervolgens afreizen naar Friesland, de verwachting is dan ook dat de transfer na het weekend zal worden afgerond.Het is voor sc Heerenveen de eerste Japanse contractspeler.

Met Kobayashi heeft sc Heerenveen de gewenste versterking voor het middenveld binnen. De club is nog steeds met Willem II in gesprek over Jordens Peters, maar die club zou volgens De Telegraaf plots hogere eisen hebben gesteld. Zo zou een transfersom van 500.000 euro niet meer genoeg zijn voor een transfer van de verdediger.

Kobayashi speelde voor zijn periode bij Júbilo Iwata voor Tokyo Verdy. Bij Tokyo Verdy scoorde hij zes maal in 62 wedstrijden, voor Júbilo Verdy kwam hij tot acht treffers in 77 wedstrijden. Kobayashi mocht eenmalig als international aantreden.

Update:
Heerenveen heeft de transfer inmiddels bevestigd op de website. Kobayashi komt begin volgende week naar Nederland en tekent een contract voor drie seizoenen wanneer hij door de medische keuring komt.

Voetbalpraat