Project FP 2017

Project FP 2017

Aanvallen

De vaste bezoeker zal het wel opgevallen zijn, we hebben wat struggles met het design van Frisian Pride. Dit is niet zonder reden. Medio 2015 werd de website van Frisian Pride getroffen door hackers die kwaadaardige scripts op de website hebben geplaatst. De redactie van Frisian Pride heeft zich hier tegen verweerd en geprobeerd de website ‘clean’ te houden. Helaas bleken de scripts een dusdanige invloed te hebben dat dit niet mogelijk was, waardoor we de gehele website offline hebben moeten halen.

Nieuwe start

Met enkel de berichten en pagina’s als back-up zijn we vol goede moed begonnen aan het project ‘FP 2016’. Onder dit project valt de wederopbouw van de 8-jarige fansite. Hierbij willen we de website een flinke upgrade geven naar een hoog niveau, zonder hierbij aan klantvriendelijkheid in te leveren. Frisian Pride zal dan ook nooit een reclamezuil worden, die je amper kunt openen zonder dat er automatisch een irritante video begint te spelen.

Wat willen we dan wel? We willen een serieuze fansite opzetten die subtiele knipogen geeft richting de actualiteit binnen de voetbalwereld. We willen jullie, onze trouwe bezoekers, betrekken bij de website.

Aanpak

We pakken de wederopbouw stap-voor-stap aan. We hebben een tijdelijke en simplistische website online gezet en zijn begonnen met de aanpak van de achterkant, die voor onze bezoekers niet zichtbaar is. Hiermee willen we een stabiele basis neerzetten, waarbij de focus ligt op het voorkomen en/of weren van toekomstige aanvallen.

Vacatures

Wil jij ons vrijwillig helpen? Dan is dat altijd mogelijk! Bekijk de vacatures die volgen en reageer via het contactformulier onder aan deze pagina. De volgende mogelijkheden zijn er:

Nieuwsposter
We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te komen versterken. Als nieuws poster ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van de homepage.

Redacteur
Als redacteur ben je verantwoordelijk voor alle content op de website. Naast het plaatsen van nieuws houd je je ook bezig met het up-to-date houden van de pagina’s op Frisian Pride en denk je actief mee in het verbeteren van de website.

Social Media poster

Heb jij meer met Social Media? Dan is deze vacature zeer geschikt voor jou! We zoeken een Social Media maniak die onze Facebook, Twitter en Instagram wil helpen onderhouden.

Grafisch ontwerper
Als grafisch ontwerper maak je logo’s en Facebook-acties voor Frisian Pride. Het is een vereiste om hierbij met Adobe producten te werken.

Geïmplementeerd

De basis: beveiliging
We monitoren actief welke bedreigingen onze website opzoeken en zorgen dat deze op geen enkele wijze de website binnen kunnen dringen. We zijn ook actief in het blokkeren van IP-adressen waarvan we vermoeden dat deze in potentie bedreigend zijn voor onze website. De veiligheid voor onze bezoekers gaat voorop!

Reageren is terug!
Een veelgevraagde feature voor onze website is terug! Vanaf heden is het weer mogelijk om te reageren op de nieuwsberichten van Frisian Pride. De reacties zijn gekoppeld aan Facebook, omdat wij anoniem reageren niet van deze tijd vinden. Heb je het al geprobeerd?

Houd deze pagina in de gaten voor de vorderingen!

Delen: