Menu

Get Socialize

‘sc Heerenveen bezig met drie nieuwe spelers’

Fred Friday
Description

Volgens Tjerkstra Media is sc Heerenveen bezig met het aantrekken van drie nieuwe spelers, de club zou in gesprek zijn met een doelman, een vleugelaanvaller en een spits.

Met de verhuur van Maarten de Fockert zoekt de club naar een nieuwe man achter Erwin Mulder. Nog voor de eerste training zal deze aanwezig zijn aldus Tjerkstra, waarbij de kans groot is dat het om Agil Etemadi gaat. Etemadi is geen onbekende voor sc Heerenveen, maar ondanks het doorlopen van de jeugdopleiding van de Friezen wist hij nooit zijn debuut te maken in het Abe Lenstra Stadion.

De vleugelaanvaller waar de club een oogje op heeft is Tarik Tissoudali. De 23-jarige Telstar-aanvaller heeft komende week een gesprek met Jurgen Streppel. Tissoudali heeft echter nog meer mogelijkheden, zo is Heracles ook zeer concreet voor hem. Tarik kwam in 69 wedstrijden voor Telstar tot 21 doelpunten.

Voor de spitspositie viel de naam van Armenteros – transfervrij – enkele weken geleden, maar de club lijkt zijn pijlen op een andere spits te hebben gericht. De 21-jarige Nigeriaan Fred Friday, uitkomend voor het Noorse Lillestrom, zou in de belangstelling van de Friezen staan. Noorse media melden dat Friday op weg is naar de Eredivisie en bronnen van Tjerksta melden een verrassende naam als nieuwe spits. Tel daar bij op dat Riemer van der Velde onlangs een scoutingtrip in Scandinavië heeft voltooid en Friday zou zomaar eens de nieuwe spits kunnen worden. In Noorwegen kwam Fred dit jaar tot 8 doelpunten in 12 wedstrijden.

Voetbalpraat