Menu

Get Socialize

‘Sfeertribune Heerenveen heeft meerwaarde’

image
Description

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe sfeertribune voor de supporters van sc Heerenveen. De supporters willen graag een tribune voor de fanatieke supporters dicht op het veld, om hiermee de sfeer in het stadion structureel te verhogen. Op dit moment zit het sfeervak op de buitenste ring.

De bedoeling is dat de huidige plekken van Nieuw Noord naar beneden verhuizen, zo bevestigde voorzitter Jelko van der Wiel in de nieuwste Corner. “NieuwNoord en FeanFan zien graag ongenummerde plaatsen zo dicht mogelijk op het veld. Wedstrijden uit het verleden hebben aangetoond dat dit een meerwaarde is. Denk aan de ambiance toen FC Twente in de bekerfinale werd verslagen in De Kuip.”

Van der Wiel gaat verder: “We willen ook ongenummerde zitplaatsen introduceren. Uit onderzoek is gebleken dat de Noordtribune hier het meest geschikt voor is. Dit betekent echter niet dat de gehele Noordtribune zal worden ingericht met uitsluitend staanplaatsen.” Hierdoor verdwijnt het idee van een vak en nummer en is het mogelijk om zelf een mooie plaats op te zoeken.

Voetbalpraat