VIDEO: Beloften op weg naar titel na winst op Cambuur!

Jong Heerenveen heeft gisteravond de Friese derby van Jong Cambuur gewonnen (2-1) door doelpunten van Namli en Vlap. Achtervolger Feyenoord speelde gelijk tegen ADO Den Haag en staat (met een wedstrijd minder) op vier punten achterstand. Maandag 24 april speelt Heerenveen het eerstvolgende en tevens laatste duel in de beloftencompetitie. Bij winst in Almelo is het kampioen!

Het was de tweede keer dit seizoen dat de beloften van Jong Cambuur wonnen. Eerder dit seizoen eindigde het duel in Leeuwarden in 0-2. Heerenveen kwam ditmaal al binnen een kwartier op 1-0 voorsprong door een doelpunt van Younes Namli. Net voor rust maakte Cambuur gelijk. Na rust zette Michel Vlap de eindstand op het bord.

In het slot van de wedstrijd werd het nog spannend toen de scheidsrechter na een overtreding van Rannick Schoop een strafschop toekende aan Cambuur. De strafschop werd niet gepromoveerd tot doelpunt en zo eindigde het duel in 2-1.

Opstelling Jong sc Heerenveen:
Van der Steen, Schoop, Gartenmann, Pierie, Voest, Huizing, Rako (75. Amofa), Namli, Vlap, Bruijn (46. Johnson), Sanchez (46. Borges)

Beloften stand

Reacties