‘Feyenoord wil goedkoop shoppen in Heerenveen’

Feyenoord heeft meer dan gemiddelde belangstelling voor een tweetal spelers van sc Heerenveen, dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Hakim Ziyech en Rajiv van La Parra staan hoog op het verlanglijstje van technisch directeur Martin van Geel. Het contract van Van La Parra loopt in de zomer af, terwijl Ziyech niet bij wil tekenen bij de Friezen.

Van La Parra is geen onbekende voor Feyenoord, hij doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord maar vertrok op 16-jarige leeftijd naar Caen. Zijn avontuur in Frankrijk was niet succesvol, waarna Heerenveen hem overnam. Bij de club kende hij drie jaren vol hoogte- en dieptepunten. Zo had hij een lastige relatie met de supporters en wist hij zich iedere keer weer in de basis te vechten. Hij moet bij Feyenoord de vervanger van Ruben Schaken worden.

De situatie van Hakim Ziyech is bekend. Door de optie in zijn contract ligt hij tot medio 2015 vast, dat contract wil hij niet meer verlengen. Hakim Ziyech doorliep de jeugd van sc Heerenveen, waar hij zich ruim tien jaar geleden bij aansloot. De club zou voor hem twee miljoen euro vragen, een ‘buitenkans’ die Feyenoord wel zou willen verzilveren.

Reacties