Hamstra botst met clubleiding

mrt 9, 2021 De Wandelgangen

Het is momenteel onrustig bij Heerenveen. Althans in het bestuur botst het momenteel tussen Hamstra eb de clubleiding. Hamstra was een sleutelfiguur bij Heerenveen en hielp Heerenveen de afgelopen jaren miljoenen bijeen te brengen met de verkopen van bijvoorbeeld Denzel Dumfries, Michel Vlap, Kik Pierie en Chidera Ejuke.

Hamstra is echter gefrustreerd geraakt door bezuinigingen op zijn budget die zijn werk steeds moeilijker hebben gemaakt. Bij VI wordt gemeld dat er afgelopen zomer al botsingen waren tussen Hamstra en directeur Cees Roozemond, samen met de raad van toezicht.

Hamstra miste in de zomer een aantal spelers die hij wilde vanwege het niet vrijkomen van fondsen. Hij wist de ploeg in januari te versterken met de komst van Lasse Schone, Siem de Jong en Tibor Halilovic. Dat heeft zijn groeiende frustraties bij de club echter niet weggenomen en hij heeft niet langer het gevoel dat hij zijn doelen kan bereiken.

Volgens VI wordt het vertrek van Hamstra steeds waarschijnlijker nu zijn contract het laatste jaar ingaat. Sinds 2016 werkt hij in Friesland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *