‘Heerenveen en Brondby IF strijden om toptalent’

De zeventienjarige Vanja Vučićević kan rekenen op belangstelling van sc Heerenveen. Het Servische toptalent staat onder contract bij FK Cucaricki, maar zijn contract bij die club loopt deze zomer af. Cucaricki wil hem volgens Sportske daarom graag verkopen om nog aan het talent te verdienen.

Naast Heerenveen heeft ook het Deense Brondby IF interesse, die club heeft onder meer Agger en Elmander onder contract staan. De Denen zouden zelfs één miljoen euro over hebben voor Vučićević. Een bedrag dat Heerenveen waarschijnlijk niet zal betalen voor het afkopen van het contract van een half jaar.

Vanja Vučićević

Eerder wist Heerenveen toptalenten Miralem Sulejmani en Filip Djuricic te verleiden tot een overstap naar Nederland. Sulejmani maakte binnen een jaar de overstap naar Ajax voor maar liefst 16,5 miljoen euro, terwijl ook Djuricic met winst de deur uitging. Hij tekende bij Benfica.

De transfermarkt is sinds 1 januari weer geopend maar Heerenveen had al twee mutaties aan de selectie. Arber Zeneli werd gecontracteerd, terwijl Jordy Buijs naar Roda JC is vertrokken.

Reacties