Heerenveen overwinning geeft Vitesse nog een dreun

feb 7, 2021 Wedstrijden

Sc Heerenveen heeft dit weekend goede zaken gedaan in de Eredivisie. De ploeg nam het afgelopen zaterdag 6 februari op tegen Vitesse. Heerenveen zorgde voor een 1-0 overwinning, waardoor Vitesse Arnhem nu drie wedstrijden op rij zonder winst heeft.

De titeluitdaging van Vitesse is uit elkaar gevallen nadat een 4-1 nederlaag tegen VVV-Venlo werd gevolgd door een 1-1 gelijkspel thuis tegen RKC Waalwijk. Heerenveen daarentegen heeft vier punten gepakt uit hun laatste twee wedstrijden.

Heerenveen begon de wedstrijd op de voorste voet en kreeg na een half uur een grote kans op voorsprong te komen. Echter, Joey Veerman zag zijn penalty gered worden door Remko Pasveer na een handbal van Danilho Doekhi. Pasveer hield zijn ploeg ook in de tweede helft op gelijke hoogte door een poging van Tibor Halilovic af te weren. Echter, Henk Veerman vond uiteindelijk een weg langs de doelman met een kopbal van dichtbij.

Vitesse zocht een late gelijkmaker maar Heerenveen wist de drie punten vast te houden. Vitesse blijft derde terwijl Heerenveen 10e staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

toggle off
Gokreclame uitschakelen.