Larsson naar Feyenoord voor bijna zeven miljoen

aug 19, 2017 Transfers en Geruchten

Sam Larsson is na dit weekend niet langer speler van sc Heerenveen. De Zweedse vleugelspeler heeft een akkoord bereikt met Feyenoord over een transfer naar de landskampioen. Volgens de Leeuwarder Courant kan Heerenveen een transferbedrag van bijna zeven miljoen euro tegemoet zien.

De soap rondom Larsson duurde al enkele weken, met aanvankelijk interesse van Fiorentina en Celta de Vigo. De afgelopen week kwam een transfer in een stroomversnelling toen ook Feyenoord, Benfica en FC Metz zich meldden bij Heerenveen. De club zou een bod van zeven miljoen van FC Metz hebben geaccepteerd. Toch trekt Feyenoord aan het langste eind.

Feyenoord en Heerenveen weten elkaar deze zomer wel te vinden. Hahn en Woudenberg tekenden een contract bij sc Heerenveen, terwijl Larsson bij Feyenoord St Juste zal tegenkomen.

Bij Heerenveen kan men blij zijn met de transfer van Larsson, die deze zomer onvermijdbaar was. Na een moeizaam half jaar had Larsson geen trek om deel te nemen aan de elftalfoto of de voorbereiding. Met de komst van Mihajlovic en Rojas werd reeds ingespeeld op het vertrek van de Zweed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

toggle off
Gokreclame uitschakelen.