Over ons

Disclaimer
Frisian Pride is een zelfstandige website. De oprichters van de website hebben geenszins banden met de sportclub Heerenveen, buiten het feit dat het trouwe supporters zijn. Gebruik van het logo van en de naam sc Heerenveen komen voort uit de activiteiten die wij als fansite ondernemen, en duiden geenszins op een zakelijke connectie.

Als fansite zijnde vinden wij het maken van winst met deze website niet gepast. Advertenties tonen wij dan ook alleen om de gemaakte onkosten voor het beheer van de website er uit te halen. We maken de website met veel enthousiasme en interesse in onze club.

Ingestuurde column’s worden eigendom van Frisian Pride. Dit houdt in dat wij het recht hebben deze column’s naar eigen inzicht te wijzigen. Frisian Pride is geenszins verantwoordelijk voor content die door derden op deze webpagina geplaatst wordt.

Contact
Contact opnemen met Frisian Pride is mogelijk via baas@frisianpride.nl.

Privacy
Alle persoonlijke informatie die wij krijgen behandelen wij vertrouwelijk en de gegevens die wij opslaan gebruiken wij uitsluitend voor verbetering van de website. Wij zullen deze gegevens niet doorgeven aan andere partijen, tenzij we hier door de wet toe worden verplicht. Iedere vorm van analytics is puur bedoeld om het ego van de beheerders te boosten, we gebruiken deze data niet voor commerciële doeleinden.