Over sc Heerenveen

Op de ‘Over sc Heerenveen’ website pagina hebben we alle specifiekere zaken met betrekking tot voetbalclub sc Heerenveen voor voor je uit één gezet. Alle verschillende onderdelen zijn in aparte categorie weggezet en heeft een eigen pagina waar je naar kan lezen en informatie kan vinden over het betreffende onderwerp. Zo behoud je overzicht en wordt het geen stortvloed aan informatie. Heb je tips of zie je mogelijke aanvullingen op onze lijst met sites? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Selectie sc Heerenveen

Heerenveen selectie buttonDeze pagina gaat volledig over de huidige selectie van sc Heerenveen. Hier houden wij alle actuele informatie bij over de Heerenveen voetballers, leeftijd van de spelers, nationaliteiten en tot wanneer onze helden gecontracteerd zijn. Deze selectie pagina zal overigens binnenkort nog verder aangevuld worden met uitgebreidere data en statistieken over de selectie. Bekijk de Heerenveen selectie en ga via de link aan je rechterzijde naar de selectie pagina.


Geschiedenis van sc Heerenveen

Heerenveen geschiedenisVoetbalclub sc Heerenveen heeft een rijke geschiedenis met een aantal zeer markante figuren. De geschiedenis van sc Heerenveen reikt dan ook al terug tot 20 juli 1920. Alles over de geschiedenis van sc Heerenveen als voetbalclub, bepalende Heerenveen voetballers, trainers en andere personen en de behaalde prestaties en prijzen in het verleden vind je gebundeld in verhaalvorm op deze geschiedenis pagina.


Hall of Fame

Heerenveen Hall of FameEen selectie van Heerenveen spelers en trainers die met hun unieke prestaties een grote bijdrage aan voetbalclub sc Heerenveen hebben geleverd. Van gezichtsbepalende mensen zoals Abe Lenstra en Foppe de Haan, gaan we naar topscorers als Klaas Jan Huntelaar en Ruud van Nistelrooij tot opvallende persoonlijkheden als zoals het enfant terrible Afonso Alves. Ook vind je in onze Hall of Fame een overzicht van de Heerenveen clubtopscorers.


Heerenveen Clubrecords

Heerenveen clubprijzenZoals jullie als Heerenveen fans ongetwijfeld weten is sc Heerenveen niet zomaar een voetbalclub. De voetbalploeg heeft al vele prijzen over de jaren in de wacht gesleept en daar zijn wij als Heerenveen aanhang natuurlijk trots op. Vind hier op deze pagina een overzicht van de clubrecords van sc Heerenveen. O.a.: grootste overwinning sc Heerenveen, topscorer alle tijden en veel meer!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.