‘Reza officieel terug bij Heerenveen, Funso Ojo in het vizier’

Reza Ghoochannejhad maakt de overstap naar sc Heerenveen, hij werd zojuist via een live-video op Facebook officieel gepresenteerd. De aanvaller tekent een contract voor meerdere seizoenen bij sc Heerenveen. Reza speelde een aantal jaar in de jeugd van sc Heerenveen, maar kwam niet verder dan twee optredens.

Na zijn periode bij Heerenveen speelde hij voor Go Ahead Eagles, sc Cambuur, Sint-Truidense VV, Standard Luik en Charlton Athletic. Charlton verhuurde hem tussentijds nog aan Kuwait SC en Al-Wakrah SC. Ghoochannejhad kan op meerdere posities voorin uit de voeten.

Naast Reza is er nog een bekende in beeld bij de Friezen. Volgens TjerkstraMedia wil Heerenveen doorpakken en ook Funso Ojo contracteren. Ojo stond eerder al eens op de radar toen hij voor FC Dordrecht speelde, maar tekende vorig jaar voor Willem II. In de ploeg van Streppel speelde hij 32 duels.

Een eventuele komst van Ojo zal niet transfervrij zijn, aangezien zijn contract bij de Tilburgers doorloopt tot 2017. Ojo speelde voorheen in de jeugd van PSV als een aanvallende speler, maar is later in zijn carrière gevormd tot een defensieve middenvelder.

Reacties

Dit vind je misschien ook leuk...