Soorten SC Heerenveen weddenschappen

Voorspellingen plaatsen op voetbalwedstrijden is ontzettend populair bij veel voetbalfans. Om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken, bedenken bookmakers allerlei verschillende speltechnieken om het gokken interessant te houden. Doordat deze platformen zo veel verschillende spellen bedenken, kan het voor spelers nogal onoverzichtelijk worden. Om door de bomen het bos wel weer te kunnen zien, zetten wij een aantal soorten weddenschappen die je voor SC Heerenveen kunt afsluiten op een rijtje. Daarmee krijg jij een overzicht van de meest gespeelde weddenschappen en kun je bepalen wat goed bij jou past.

Alle verschillende spelopties voor SC Heerenveen

SC Heerenveen is een club die misschien minder naamsbekendheid heeft dan de grote namen als Ajax, Feyenoord of PSV, maar wordt toch bij veel websites aangeboden. Dit komt doordat de club zowel nationaal als internationaal best veel wedstrijden speelt. Zo komt de club uit in de KNVB Beker en de Eredivisie en mogen ze ook met enige regelmaat in Europese toernooien meedoen. Daardoor kun je bij veel verschillende bookmakers gewoon op SC Heerenveen inzetten.

Voor de verschillende competities, en daarmee dus ook SC Heerenveen, kun je op allerlei verschillende manieren maar ook spelonderdelen wedden. Het grootste onderscheid dat daarin gemaakt wordt is pre-match of live wedden. De namen doen eigenlijk al vermoeden wat de beide spelvormen inhouden, maar we zullen ze toch allebei kort behandelen.

Bij pre-match wedden kun je voorspellingen over de wedstrijd plaatsen voordat deze begint. Dit gaat vaak over onderdelen van het spel tot de rust of gedurende de hele wedstrijd. Je kunt voorspellen wat de stand met rust of de eindstand is, maar ook hoeveel strafschoppen er zijn genomen of hoeveel gele en rode kaarten er zijn uitgedeeld. Dit kan ook een stukje simpeler door bijvoorbeeld te voorspellen of SC Heerenveen wint, verliest of gelijk speelt. Je kunt er voor kiezen om een zo’n weddenschap af te sluiten, bijvoorbeeld voor de eindstand, maar je kunt er ook meerdere tegelijkertijd inzetten.

Bij live wedden plaats je je voorspellingen gedurende de wedstrijd. Waar pre-match wedden vaak over een groter deel van de gehele wedstrijd gaat, is dit bij live wedden anders. Hier plaats je voorspellingen over de komende paar minuten van de wedstrijd. Je kunt voorspellen binnen hoeveel minuten de eerste goal weer gaat vallen, of welke speler deze goal gaat maken. Je bent hier dus veel meer bezig met de komende periode van de wedstrijd dan met de wedstrijd in zijn geheel.

Extra spelopties voor wedden op SC Heerenveen

Je kunt steeds op de eerder besproken manieren je voorspellingen plaatsen, maar er is meer. Zo kun je met verschillende inzetopties je risico wat beperken. We nemen hiervoor als voorbeeld het voorspellen van de eindstand. De standaard hierbij is het simpele 1×2 wedden, waarbij je alleen hoeft te zeggen of SC Heerenveen gaat winnen, verliezen of gelijk zal spelen. Een stapje moeilijker wordt het bij correcte score. In dit spel geef je 3 of 4 verschillende eindstanden op. Als er een van deze goed is, win je de weddenschap. De meest moeilijke optie is de exacte voorspelling, waarbij je maar 1 mogelijke einduitslag mag noteren. Hierbij moet je wel een ding weten: hoe hoger het risico, hoe hoger je prijs uiteindelijk zal zijn. Een 1×2 voorspelling heeft een lager risico om fout te zijn ten opzichte van een exacte voorspelling. Een exacte voorspelling levert daarom ook meer geld op als deze goed blijkt te zijn dan een 1×2 voorspelling. Voor alle spelers die wel graag wat in willen zetten, maar liever niet al te veel geld willen verliezen, zijn er meerdere spelopties mogelijk. Bij deze spelopties kun je vaak kiezen uit meerdere opties, waardoor je risico kleiner wordt en je je de inleg minder snel kwijt bent. Hier komt al met al wel een lagere winstuitkering bij kijken. Een van deze opties is de draw no bet. Dit is vergelijkbaar met een 1×2 weddenschap, alleen dan met net iets meer zekerheid. Bij een 1×2 zet je namelijk in op winst, verlies of gelijkspel. Bij een dubbele kans kies je voor winst of verlies, maar krijg je je geld terug in geval van gelijkspel. De kans dat je dus fout voorspeld gaat daarmee van 66% naar 50%. Ook met de dubbele kans optie beperk je de kans op verlies. Je mag hier namelijk kiezen voor twee mogelijke einduitslagen in plaats van eentje.

Voor spelers die juist houden van wat meer risico en hogere bedragen willen winnen, is er ook keuze genoeg. Veel bookmakers bieden namelijk de optie om weddenschappen met elkaar te combineren. Dit draagt bij elke bookmaker een andere naam, maar het principe is vaak hetzelfde. Je mag voor verschillende onderdelen van het spel een voorspelling plaatsen, zoals bijvoorbeeld de einduitslag, het aantal strafschoppen en het aantal hoekschoppen. Als je dit allemaal goed voorspeld, krijg je een flinke geldprijs. Deze prijzen zijn een stuk hoger door het risico dat je loopt: hoe meer weddenschappen je plaatst, hoe onzekerder het is dat deze allemaal zullen kloppen.

Weddenschappen voor speciale wedstrijden van SC Heerenveen

Rondom speciale wedstrijden van SC Heerenveen is het extra leuk om weddenschappen te plaatsen. Waar tussen Ajax en Feyenoord een Klassieker wordt gespeeld, heeft Heerenveen dit met FC Groningen en Cambuur. De rivalen uit Friesland, SC Heerenveen en Cambuur uit Leeuwarden, is de laatste jaren tot een ware strijd der Friese titanen uitgegroeid. SC Heerenveen is Cambuur de afgelopen tijd flink gaan overschaduwen qua prestaties, terwijl dat vroeger juist andersom was. Daarom wordt deze strijd onderling soms lekker hevig. Cambuur weigert zelfs de clubnaam van SC Heerenveen uit te spreken en heet het daarom altijd over DKV: de club van Dertig Kilometer Verderop. Door de verhitte strijd zijn beide teams gebrand op een overwinning. Dit leidt vaak tot een redelijk tot flink aantal doelpunten, maar ook tot een aantal gele of zelfs rode kaarten. Dit kan helpen bij het inzetten op deze wedstrijd.

Ook tussen SC Heerenveen en FC Groningen kan de wedstrijd nogal een flink worden. Dit is geen strijd tussen de twee Friese clubs, maar tussen de twee betere clubs uit het Hoge Noorden. De Derby van het Noorden, zoals deze wedstrijd ook wel wordt genoemd, is daarom ook een waar spektakel om naar te kijken. Dit maakt het ook leuk om een weddenschap af te leggen. Over het algemeen scoort SC Heerenveen beter in deze wedstrijden dan FC Groningen, vooral wanneer ze thuis in het Abe Lenstra Stadion mogen spelen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.