Streppel nieuwe trainer sc Heerenveen!

mrt 16, 2016 Spelers en Staff

De geruchten waren de afgelopen dagen al erg sterk maar sc Heerenveen heeft nu officieel bekend gemaakt dat Jurgen Streppel de nieuwe trainer van de Friezen wordt. Nadat de onderhandelingen met Langeler waren stuk gelopen richtte de club zicht op Streppel. Inmiddels is met zowel Streppel als Willem II een overeenkomst bereikt waardoor Streppel vanaf komend seizoen voor de groep zal staan. Jurgen Streppel tekent een contract voor 2 seizoenen.

Streppel was zelf 15 jaar actief als profvoetballer bij Helmond Sport, RKC Waalwijk, Telstar en wederom Helmond Sport. Het was dan ook in Helmond waar hij zijn trainerscarrière begon, als assistent en hoofdtrainer van Helmond Sport. In 2011 maakte hij de overstap naar Willem II waarmee hij direct promoveerde naar de Eredivisie. Een degradatie en een promotie later speelt hij nu met Willem II voor het tweede jaar op rij Eredivisie-voetbal.

Hans Vonk is blij met de komst van Streppel: “Wij willen aantrekkelijk voetbal spelen in een vol Abe Lenstra stadion, met een duidelijke voetbalvisie, passend binnen onze financiële mogelijkheden. Jurgen is een trainer die hier volgens onze optiek prima in past. Hij heeft ruimschoots ervaring als trainer in het betaald voetbal. heeft attractief en aanvallend voetbal hoog in het vaandel staan en maakt jonge spelers graag beter. Iets waar sc Heerenveen al jaren bekend om staat en Jurgen aan wil meewerken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

toggle off
Gokreclame uitschakelen.