‘Univé stopt na vijftien jaar als hoofdsponsor’

Sportclub Heerenveen moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, aldus Omrop Fryslan vandaag op haar website. Na vijftien jaar als hoofdsponsor bij sc Heerenveen betrokken te zijn geweest heeft de verzekeraar besloten een stapje terug te doen. Univé blijft wel op het shirt staan, maar niet meer prominent op de voorzijde.

Het besluit van Univé heeft niets te maken met de bestuurlijke perikelen bij sc Heerenveen, aldus sponsormanager Fons Roosenboom van Univé: “Morgen is de persconferentie, we hebben afgesproken het nieuws daar te melden. Na 15 jaar is dit wel een mooi moment om verder te kijken, maar het feit dat wij zouden stoppen vanwege de bestuurlijke perikelen bij de club is absoluut onwaar.”

Ook interim-bestuurslid Wim Dijk laat doorschemeren dat Univé stopt als hoofdsponsor:  “We kunnen trots zijn dat we Univé zo lang aan onze club hebben kunnen verbinden. 15 jaar hebben we lief en leed met elkaar gedeeld, wat dat betreft is Univé een unieke sponsor.”

Duidelijk wordt dat er voor morgen (vrijdag), voorafgaand aan Heerenveen – Excelsior, een persconferentie is georganiseerd waarop de club nieuws gaat brengen over dit onderwerp.

Reacties

Dit vind je misschien ook leuk...