Versterkingen Heerenveen op komst

jul 26, 2017 Transfers en Geruchten

In de zomermaanden vertrokken er al vijftien contractspelers bij Heerenveen, waar enkel de komst van Warner Hahn en Daniël Høegh tegenover stond. Inmiddels heeft de club ook de komst van Denzel Dumfries aangekondigd en kunnen de fans meer versterkingen verwachten voor de eerste competitiewedstrijd op 13 augustus.

Vandaag (donderdag) zal Denzel Dumfries een contract tekenen bij sc Heerenveen wanneer hij de medische keuring met succes doorstaat. De 21-jarige verdediger tekent dan een contract voor vier seizoenen. Bij Heerenveen wordt Dumfries de opvolger van de vertrokken Stefano Marzo.

Marco Rojas (25) zou de overstap maken van Melbourne Victory naar sc Heerenveen, aldus de Australische tak van FOX Sports. De Nieuw-Zeelander met Chileense achtergrond stond eerder in Europa onder contract bij VfB Stuttgart, waar hij weinig speeltijd kreeg. Afgelopen seizoen scoorde hij twaalf doelpunten in 25 wedstrijden voor Melbourne Victory.

De verwachting is dat Rojas onderweg is naar Heerenveen en enkel de medische keuring hoeft te doorstaan om de overgang te verzilveren.

Naast Dumfries is ook Lucas Woudenberg nog steeds een optie voor de club. Feyenoord wil de linksback enkel op huurbasis laten gaan, terwijl Heerenveen Woudenberg liever definitief overneemt van Feyenoord. Volgens de Leeuwarder Courant verwacht de club een deal te kunnen sluiten met Feyenoord.

De versterkingen zijn broodnodig voor Heerenveen. Met St Juste, Mulder, Bijker en Marzo vertrokken er al vier basisspelers bij de club. Het vertrek van Larsson lijkt aanstaande. In de breedte zag Heerenveen onder meer Namli en Slagveer vertrekken, in totaal vertrokken er reeds vijftien contractspelers bij de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

toggle off
Gokreclame uitschakelen.